• Öppet
  • måndag - fredag ■ 10:00 - 18:00
  • lördag ■ öppet enligt överenskommelse
  • söndag ■ stängt

Soul skönhet

Vi erbjuder dig som kund behandlingar och produkter av högsta kvalite inom hårvård och extensions.Våra frisörer går löpande på utbildningar och visningar för att kunna vara behjälpliga med kunders önskemål och tipsa om kommande trender.

Soul Massage drivs av mig, Marina Öthander, certifierad massör, spa- och friskvårdsterapeut. Jag utbildade mig på Komplementär medicinska Högskolan i Malmö 2003. Jag har arbetat mestadels på Skansen hälsa i Båstad, Storlien och Öland. Till min hjälp har jag min kollega Linn Sköld. Linn är även utbildad massageterapeut och kan därmed triggerbehandling. Vi utgår från ett helhetsperspektiv och anpassar behandling efter vad din kropp behöver. Vi använder oss av svensk klassisk massage, avslappningsmassage, idrottsmassage samt kopp- behandling, vilket är en form där man når lite djupare ner i muskulaturen.

Vår medicinska fotvårdare hjälper dig som har problem med hälsprickor, nageltrång, liktornar, förhårdnader, vårtor mm. Med hennes medicinska utbildning kan hon även hjälpa dig med sjukdomsrelaterade fotbesvär till följd av ex. diabetes, cirkulationsrubbningar, reumatism och psoriasis. Hon erbjuder även fotvårdsrelaterade produkter till försäljning.

Välkommen till oss